Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Extingits els incendis de Calbinyà, Montanissell i Viu de Llevata

Extingits els incendis de Calbinyà, Montanissell i Viu de Llevata

Els Bombers de la Generalitat han desplaçat dos avions de vigilància i atac i un helicòpter bombarder a la Ribagorça aragonesa Protecció Civil posa fi a la fase d'alerta del Pla Infocat
Foc 09.03.2012
13/03/2012 08:59

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingits els incendis forestals de l'Alt Pirineu (Calbinyà, Montanissell i Viu de Llevata). Així mateix, l’incendi de Gerri de la Sal continua controlat, tot i que encara hi ha punts calents a l’interior del perímetre. Un parell de dotacions han continuat fent rutes d’inspecció de forma contínua per detectar i remullar les zones que encara fumejaven.

Pel que fa al suport dels Bombers de la Generalitat a les tasques d’extinció de l’incendi a la Ribagorça aragonesa, els mitjans aeris i efectius terrestres es van retirar ahir al vespre i nit. El govern només ha sol·licitat, per aquest dimarts al matí, el suport de mitjans aeris. Des de Bombers de la Generalitat s'han desplaçat dos avions de vigilància i atac i un helicòpter bombarder.

La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) de la Generalitat, a través del Centre de Coordinació d'Emergències de Catalunya està, des de dijous de la setmana passada, en comunicació amb el centre 112 Aragón per coordinar les necessitats d'assistència.

Protecció Civil posa fi a la fase d'alerta del Pla Infocat

La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) de la Generalitat ha posat fi a la fase d'ALERTA del Pla especial d'emergències per incendis forestals INFOCAT per la millora en la situació del risc d'incendis i la situació dels focs que han cremat els darrers dies, dels quals tots estan extingits excepte el de Gerri de la Sal, que està controlat.

La DGPC continua demanant als ciutadans que prenguin molta precaució si han d’anar a zones forestals. A més, recorda a tots aquells ciutadans que tinguin autorització per fer cremes, estiguin atents a les indicacions del Cos d’Agents Rurals, que tenen la potestat d’anular cremes autoritzades en funció de les condicions de risc i de perill d’incendis forestals.