Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Finalitza el curs del PFI-PTT 2019-2020 a la Seu d'Urgell

Finalitza el curs del PFI-PTT 2019-2020 a la Seu d'Urgell

Vuit dels onze alumnes que han finalitzat la formació d'Auxiliar en vendes, oficina i atenció al públic han superat la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà
Gravació d'un vídeo durant el confinament
10/07/2020 12:40

Onze dels dotze alumnes matriculats en el curs d'Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, que s’emmarca en el Programa de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball (PFI-PTT), han aprovat aquest curs 2019-2020. D'altra banda, vuit dels estudiants han superat la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà, mentre que els tres restants seguiran els seus estudis a l’Escola de Formació d’Adults de la Seu d’Urgell o s’incorporaran al món laboral.

Val a dir que durant el confinament l'alumnat ha seguit la seva formació telemàticament. Malgrat que les pràctiques van quedar suspeses, els nois i noies van poder treballar aspectes de competències professionals en el projecte integrat, fet que els ha permès l’assoliment de les matèries.

El PTT és una línia de formació que facilita la inserció laboral i la continuïtat educativa a joves que no han obtingut el graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO). A la Seu l'organitzen el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Projecte integrat

L’alumnat del PTT va elaborar un vídeo durant la fase 1 del desconfinament (del 15 de maig fins al 5 de juny) on entrevisten professionals implicats en tres sectors cabdals de la nostra ciutat: el sanitari, el comercial i el dels serveis socials. A més, un alumne andorrà va realitzar un altre vídeo sobre com va viure la pandèmia al país veí.

El vídeo del projecte integrat està disponible en diferents capítols a la pàgina de Facebook del PTT de la Seu d'Urgell.