Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Finalitza la remodelació de les pistes de tennis de la zona esportiva de la Seu

Finalitza la remodelació de les pistes de tennis de la zona esportiva de la Seu

Una nova pista, amb gespa artificial, ja està en funcionament i a disposició de tots els usuaris. Els treballs també han consistit en la reparació de la superfície
Pista de tennis de la Seu
17/06/2015 14:25

El Servei d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha arranjat la superfície de la pista de tennis número 1 de la zona esportiva municipal. La remodelació ha consistit en cobrir la superfície -que fins ara era de ciment i resina- amb gespa artificial. La instal.lació ja està en funcionament i a disposició de tots els usuaris.

Aquesta pista era l'única que quedava per arreglar després de la darrera modernització dels espais destinats a la pràctica del tennis. "La intervenció suposa la finalització de l'adequació de totes les pistes a les necessitats actuals dels usuaris", ha explicat l'alcalde urgellenc, Albert Batalla.

Els treballs han consistit en reparar la superfície actual per tal d'eliminar esquerdes i desnivells i cobrir-la amb una gespa artificial adequada per a la pràctica del tennis. També s'ha intervingut en el tancament de la pista, arreglant les zones que estaven més malmeses.

Condicions òptimes per a la pràctica del tennis

Les obres d'adequació de la pista de tennis han tingut un cost de 15.000 euros i les ha dut a terme l'empresa local Pàdel Mas d'en Roqueta, que s'ha especialitzat en aquest tipus d'instal·lacions.

Amb aquesta intervenció s'adequa un espai esportiu que estava infrautilitzat ja que no disposava de les millors característiques per al seu ús. Ara, els practicants de tennis disposen ja de tres pistes en condicions òptimes. De l'espai també se'n beneficiaran les Escoles Esportives Municipals.