Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Finalitzades les obres als lavabos públics del Pavelló Poliesportiu de la Seu

Finalitzades les obres als lavabos públics del Pavelló Poliesportiu de la Seu

La instal·lació incorpora un espai per a persones amb mobilitat reduïda. També s'ha posat il·luminació mitjançant detectors de presència per estalviar electricitat
Nous lavabos del Pavelló Poliesportiu de la Seu
13/12/2016 16:15

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ja ha finalitzat les obres de reforma dels lavabos d'ús públic del Pavelló Poliesportiu municipal, al recinte de la zona esportiva.

Segons ha detallat el consistori, les obres han servit per adequar l’espai existent, que inclou els labavos per a homes i per a dones i als quals s'hi afegeix un tercer per a persones amb mobilitat reduïda. El de dones disposa de dues cabines de vàter i quatre rentamans; el d’homes té una cabina, tres rentamans i tres urinaris, i l'adaptat consta d'un vàter i un rentamans.

El nou sistema d'il·luminació funciona a través de detectors de presència, com a mesura d’estalvi energètic. Les obres han tingut un cost total de 35.500 euros, IVA inclòs, i les ha dut a terme l’empresa urgellenca Stiu3000.