Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Finalitzen els treballs de millora de l'estació d'autobusos de la Seu d'Urgell

Finalitzen els treballs de millora de l'estació d'autobusos de la Seu d'Urgell

L'actuació ha inclòs l'adequació de la sala d'espera i la marquesina, la renovació de la senyalització i la col·locació de nou mobiliari urbà
Estació d'autobusos de la Seu reformada (Foto: TES)
30/10/2019 18:06

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha finalitzat les obres de millora a l’estació d’autobusos de la Seu d’Urgell, que han comptat amb un pressupost de 150.000 euros.

Les tasques que s’han dut a terme han inclòs l'adequació de la sala d'espera, amb la remodelació de les taquilles i el repintat de l'espai. També s'ha fet la neteja i pintat de la coberta i les columnes de la marquesina, a més de la neteja del sistema de drenatge de la instal·lació, tant de la zona de maniobres com de les andanes.

Altres intervencions han estat la renovació de tota la senyalització corporativa de l’estació i la col·locació d'una nova vitrina informativa d’horaris a les andanes. Pel que fa al mobiliari urbà, s'han instal·lat dos nous bancs a la sala d'espera i dos suports isquiàtics per a les persones usuàries.

A l’estació de busos de la Seu d’Urgell operen les empreses Alsina Graells i Hispano Andorrana. Les principals línies d’autobús que hi tenen parada són les de Barcelona–la Farga de Moles, Lleida–la Farga de Moles i la Seu d’Urgell–Andorra.