Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Finalitzen les obres de reforma del Parc del Cadí de la Seu d'Urgell

Finalitzen les obres de reforma del Parc del Cadí de la Seu d'Urgell

Els treballs han consistit en la retirada de mobiliari urbà i l'eliminació d'una tanca verda, que s'ha substituït per unes escales de pedra natural. L'objectiu de la millora ha estat dignificar i modernitzar l'espai
El Parc del Cadí després de les obres (Foto: Ajuntament de la Seu)
11/12/2018 20:58

Aquest dimarts s'han fet els darrers retocs de les obres de reforma del Parc del Cadí de la Seu d'Urgell. Els treballs han consistit en la retirada de mobiliari urbà (bancs i papereres) i l'eliminació de la tanca verda (arbustos) que separava el Parc del Cadí del carrer Ramon Llambart. Aquests elements urbans s'han substituït per unes escales de pedra natural que donen accés a la plaça de forma progressiva.

La intervenció també ha suposat la renovació del mobiliari urbà en la seva totalitat, amb parterres de corten i bancs perquè passejants i visitants s'hi puguin asseure, tot contemplant les vistes al Cadí. A més a més, s'hi han instal·lat seients de cara a l'absis de la catedral.

Damunt del dipòsit d'estella, s'ha creat un espai per seure en grup, que també farà la funció d'escenari. Finalment, la tanca del mirador s'ha  renovat íntegrament. De cara a la primavera, es plantarà gespa en els parterres.

L'objectiu de la millora és dignificar i modernitzar aquesta zona del centre històric de la ciutat, així com obrir l'espai i connectar-lo amb la façana posterior de la catedral de Santa Maria d'Urgell, que fins ara li donava l'esquena.

Mirador excepcional

El Parc del Cadí, ubicat entre l'Arxiu Diocesà del Bisbat d'Urgell i l'edifici de l'Ajuntament, és un dels principals miradors de la Seu, des d'on es pot gaudir d'una magnífica vista de la serralada  del Cadí i de l'absis de la catedral.