Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Firmat el conveni per a la nova Escola Oficial d'Idiomes de la Seu

Firmat el conveni per a la nova Escola Oficial d'Idiomes de la Seu

L’Ajuntament urgellenc traurà a licitació les obres de manera imminent per tal que puguin iniciar-se abans d’acabar l’any
EOI - Signatura conveni
04/10/2007 13:39

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Ausàs, i el Conseller d’Educació del Govern de la Generalitat, Ernest Maragall, van signar ahir a Barcelona el conveni per a la construcció de la nova Escola Oficial d’Idiomes de la Seu d’Urgell. L’acte de signatura, al qual hi ha assistit també el director territorial dels serveis educatius de la Generalitat a Lleida, Antoni Llevot, permet iniciar el procés de licitació i d’adjudicació que, segons estableix el propi conveni, impulsarà el mateix ajuntament de la Seu d’Urgell.

L’alcalde de la Seu, Jordi Ausàs, ha expressat al conseller Ernest Maragall la “satisfacció i l’agraïment per l’acord assolit, després d’una llarga negociació”, i ha afegit que “el conveni entre les dues institucions esdevé molt positiu per als interessos de la Seu, tant pel que fa al finançament del centre educatiu com perquè es dotarà l’Escola Oficial d’Idiomes d’unes instal·lacions pròpies, modernes i ubicades al centre de la ciutat”.

Amb la signatura d’aquest conveni, el Departament d’Educació transferirà a l’Ajuntament de la Seu una dotació econòmica de 573.186€ en dues anualitats (2007 i 2008), i que permetrà executar les obres de reforma de la primera i segona planta del Centre Cultural “Les Monges” per poder-hi ubicar de manera definitiva l’EOI.

Segons preveu el projecte tècnic, encarregat per l’Ajuntament de la Seu a l’arquitecte David Juárez Mateu i aprovat per la Junta de Govern Local, l’accés a l’Escola Oficial d’Idiomes serà propi i independent des del Carrer de Capdevila. A la planta primera hi haurà la consegeria-reprografia, així com la Secretaria del centre oficial i 5 aules i dos lavabos, un d’ells adaptat.

A la segona planta s’hi adequarà el despatx del cap d’estudis, el despatx de la direcció i la sala de professors, amb tres departaments. També s’hi construirà la biblioteca, una sala d’usos múltiples, dos magatzems, l’aula d’informàtica i l’aula destinada a laboratori d’idiomes, així com els serveis. El projecte aprovat per a la nova Escola Oficial d’Idiomes de la Seu d’Urgell contempla tot el programa i requeriments de la Direcció General de Centres Docents del Departament d’Educació.