Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Formació sobre relacions afectives en el marc de la intervenció social amb joves

Formació sobre relacions afectives en el marc de la intervenció social amb joves

La iniciativa, que tindrà lloc el 23 i 24 d'octubre, la duen a terme l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i l’Agència Catalana de la Joventut
Formació sobre relacions afectives en el marc de la intervenció social amb joves
17/10/2019 15:03

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell i l’Agència Catalana de la Joventut organitzaran el 23 i 24 d’octubre, de deu del matí a dues del migdia, la formació ‘Les relacions afectives en el marc de la intervenció social amb joves’, que tindrà lloc al CETAP.

Els tallers estan adreçats a professionals que fan intervenció educativa amb persones joves i volen adquirir més eines d’acompanyament i de gestió de les relacions, així com reflexionar sobre les relacions afectives que s’estableixen entre el jovent, i entre nois i noies i els professionals.

Així mateix, amb la formació s’aprofundirà en la diversitat que existeix en les relacions, pels dels rols de gènere, per les identitats culturals, per la classe social, així com la resta d’identitats i les seves relacions de poder.

La formació serà facilitada per l’entitat La Xixa Teatre, experta en processos formatius en els àmbits de la interculturalitat, el gènere i la ciutadania activa, el teatre social i la psicologia orientada a processos.

Les inscripcions són gratuïtes i les places limitades.