Formatgeria Baridà presenta els seus productes a l'Espai Ermengol
L'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat acollirà una nova sessió de tastos de formatges comentats dins del cicle Parlem de Formatge. Serà aquest dijous, a les vuit del vespre, i anirà a càrrec de Francesc Buscallà, de la Formatgeria Baridà.
Buscallà presentarà els productes que elabora a Bar: el formatge curat de pell florida i el tupí. També s'hi projectarà el curtmetratge Home tranquil, formatge artesà d'Albert Galindo i Albert Cristòfol, documental “antropològic i de natura” que mostra la feina d'aquest artesà pirinenc durant dotze mesos.
Tot seguit es farà la degustació, que, a més a més, serà amenitzada amb l'actuació musical d'Erika Weigan, a l'acordió diatònic, i d'Elias Porté, al violí. Per participar en la sessió cal treure el tiquet anticipat, al preu de 8 euros, a l'Espai Ermengol.