Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Fraga serà l’amfitriona de la XII Trobada de Centres d’Estudis Lleida, la Franja, Alt Pirineu, Aran i Andorra

Fraga serà l’amfitriona de la XII Trobada de Centres d’Estudis Lleida, la Franja, Alt Pirineu, Aran i Andorra

La jornada tindrà lloc aquest dissabte, 15 de juny, al Palau Moncada. L'assistència és gratuïta, però cal inscripció prèvia
Cartell de la trobada
11/06/2019 14:45

La XII Trobada de Centres d’Estudis de Lleida, la Franja, l'Alt Pirineu, Aran i Andorra, es durà a terme enguany a Fraga. La jornada tindrà lloc el dissabte 15 de juny al Palau Moncada, amb l'organització de l’Institut Ramon Muntaner (IRMU), la Coordinadora dels Centres d’Estudis de Parla Catalana (CCEPC) i l’Institut d’Estudis del Baix Cinca.

La proposta pretén ser un espai on els centres participants puguin compartir i intercanviar idees, experiències i projectes, a més de generar noves iniciatives conjuntes. L'assistència és gratuïta, tot i que cal prèvia.

El programa s'encetarà a les deu del matí i constarà d’un seguit de presentacions per donar a conèixer l’institut d’estudis amfitrió. També es parlarà del llibre "La línia del Cinca a la guerra civil: Les fortificacions de la Generalitat de Catalunya al front d’Aragó (1936-1938)", a càrrec d’un dels seus autors, David Tormo. Així mateix, es presentaran projectes promoguts per l’IRMU i per la CCEPC. La jornada seguirà amb una visita cultural a la ciutat, un dinar de germanor i una excursió a Vil·la Fortunatus. Al llarg del dia hi haurà una mostra de publicacions i material de difusió dels centres d’estudi participants.

Als actes ja s'ha confirmat que hi assistiran membres de l'Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell (IECAU).