Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Futpro Academy crea una secció de futbol femení

Futpro Academy crea una secció de futbol femení

Les jugadores, de diverses categories, ja han iniciat els entrenaments. Les inscripcions per a les noies que s'hi vulguin sumar encara seguiran obertes fins a mitjan octubre
08/09/2020 18:20

Futpro Academy estrena aquesta temporada 2020-2021, a la Seu d'Urgell una secció de futbol femení. La idea de configurar aquest equip a capital de l'Alt Urgell s'ha desenvolupat aquest estiu i ara ja han començat els entrenaments, tot i que les inscripcions per a les noies que s'hi vulguin apuntar encara estan obertes.

La creació de la secció arriba després de la recent absorció de l'antic Club Escola de Futbol la Seu 2009, que tenia entre els seus projectes la configuració d'un equip femení. Els entrenaments al Camp Municipal Emili Vicente ja van començar la setmana passada i de moment compten amb 5 noies de categoria mini i prebenjamí, 14 a la franja d'infantil, cadet i juvenil i 11 a nivell amateur. segons ha comentat a RàdioSeu el director de Futpro Academy, Javi Padial.

La previsió actual és de tancar les inscripcions d'aquí a un mes, a mitjan octubre. També estan estudiant la disponibilitat de les inscrites per als entrenaments, tenint en compte també els horaris escolars i els dies i hores en què poden fer ús del camp de futbol urgellenc. La intenció que tenen és fer els entrenaments de les categories de base els dilluns i dimecres, de 2/4 de 5 a 2/4 de 6 de la tarda; i els de les categories superiors, de les 8 a les 9 del vespre. Ara estan en contacte amb famílies que estiguin interessades en la proposta per intentar ampliar aquesta nova Girls Soccer School.

Objectiu, consolidar el projecte

La prioritat d'aquest primer any és assegurar que la idea funciona, de cara a poder garantir-ne tant la continuïtat com el suport dels possibles patrocinadors. Per això, un dels objectius també és comptar amb el compromís de les jugadores per seguir en el projecte a mitjà o llarg termini. En aquest sentit, Javi Padial recorda que en d'altres ocasions ja s'ha intentat sense èxit consolidar un equip a la Seu, i que per tant "no serà fàcil", si bé espera que el major ressò mediàtic que té actualment el futbol femení ajudi a intentar-ho.

Les possibles jugadores que hi estiguin interessades poden inscriure's, o bé demanar informació, al telèfon 722 410 334, al correu o bé mitjançant els perfils de Futpro a les xarxes socials.

  • Nova secció de futbol femení de Futpro Academy
  • Jugadores de categories de base de la Futpro Girls School (Futpro Academy)