Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Gairebé 42.000 persones ja han gaudit de l'espectacle 'Scalada Mater Natura'

Gairebé 42.000 persones ja han gaudit de l'espectacle 'Scalada Mater Natura'

L'ocupació mitjana de la representació del Cirque du Soleil a Andorra se situa en el 93 per cent
22/07/2014 17:51

Un total de 41.905 persones han gaudit de les nou primeres funcions de l’espectacle Scalada Mater Natura. Un cop superades la meitat de les 17 representacions previstes, l’ocupació mitjana se situa en el 93%.

El públic ha rebut amb molta expectació el nou espectacle del Cirque du Soleil, fet a mida per Andorra. Prova d’això és la bona ocupació que ha mantingut durant tots els dies, tot i que enguany s’ha programat set funcions més que l’any passat. Precisament, va ser l'última representació, la de dissabte 20 de juliol, quan es va assolir el ple absolut. De fet, l’ocupació ha estat superior al 90% la majoria de dies. Els bons registres d´ocupació són similars. independentment de si es tracta d'un dia entre setmana o cap de setmana.

La majoria de les localitats assegudes, més d'un 60%, s’han venut a través d'allotjaments turístics, agències de viatges i tour operadors. La resta d'entrades han estat adquirides directament pel públic a través d'Internet. Per nacionalitats, el 68% de les persones que han vist la representació són espanyols; un 16,5% són andorrans; un 11% són francesos i, en menor percentatge, hi ha anglesos, russos, belgues, nord-americans i canadencs, entre d’altres.

El públic és bàsicament familiar, parelles o grups, que enguany també han aprofitat l’oportunitat de fer-se fotografies amb diferents artistes del Cirque du Soleil abans de començar l’espectacle. Una novetat d’enguany a la que també s’hi ha sumat la millora dels accessos, l’ampliació del espais destinats als infants i la diversificació del servei de restauració.

Les entrades per veure les vuit funcions que queden d'aquest espectacle únic i inèdit a Europa estan esgotades des de fa dies.