Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Gairebé 200 alumnes del Pirineu faran les proves d’accés a la universitat a l'INS Joan Brudieu de la Seu d'Urgell

Gairebé 200 alumnes del Pirineu faran les proves d’accés a la universitat a l'INS Joan Brudieu de la Seu d'Urgell

El canvi d’ubicació dels exàmens de les PAU respon a l’increment de la necessitat d’espai derivada de la distància social que han de guardar els estudiants durant les proves
Selectivitat a la Seu d'Urgell (Imatge d'arxiu)
06/07/2020 11:45

Un total de 197 alumnes pirinencs de segon curs de batxillerat iniciaran aquest dimarts, 7 de juliol, a les vuit del matí, les proves de la selectivitat a la Seu d'Urgell, que s'allargaran fins divendres, dia 10. Les PAU es faran a l’Institut Joan Brudieu, en lloc del Centre Cultural Les Monges com era habitual, per la necessitat d’espai derivada de la distància social que han de guardar els estudiants durant les proves a causa de la crisi sanitària de la COVID-19. El tribunal estarà constituït pel president i 17 vigilants/correctors.

Dels 197 estudiants, 66 provenen de l’Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell (Alt Urgell), 41 de l’Institut Pere Borrell de Puigcerdà (Cerdanya) i 6 de l’Institut Obert de Catalunya (IOC). La resta, 84 estudiants, han cursat batxillerat a Andorra i només s’examinaran de les matèries de la fase específica per incrementar la seva nota d’accés a la fase d’admissió.

Els exàmens es faran en horari de matí i de tarda, i s'iniciaran a les nou del matí. Els horaris de les proves seran els següents: 9.00 h, 12.00 h i 15.00 h, excepte el dia 10, que només hi haurà proves les 9.00 h i a les 12.00 h. Els quatre dies de la selectivitat es faran pauses de 10.30 h a 12.00 h i de 13.30 a 15.00 h.

Publicació de resultats

Els resultats de les PAU es publicaran el 27 de juliol. Per sol·licitar la revisió d’exàmens s’haurà de demanar del 27 al 29 de juliol. Els resultats de la revisió sortiran el dia 9 de setembre. Respecte a la selectivitat de setembre i la formalització de la matrícula per realitzar la selectivitat aquell mes, les dates estan pendents d’actualització.