Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Gimcana de presentacions culturals a la Seu

Gimcana de presentacions culturals a la Seu

Aquest dissabte es donarà a conèixer a la Seu el llibre de Rodoreda i Coll de Nargó, el nou número de la revista Cadí-Pedraforca, l’Agenda del Pirineu i un audiovisual dedicat als Raiers
Muntanyes de Lletres - Cartell
24/12/2008 11:23

El Centre Cívic de la Seu d’Urgell serà aquest dissabte, a partir de les 12 del migdia, l’escenari d’una peculiar gimcana de presentacions de productes culturals que tracten de l’Alt Urgell i el Pirineu. La jornada porta per títol “Muntanyes de Lletres” i ha estat organitzada per les empreses editores de les revistes Viure als Pirineus i Cadí-Pedraforca.

L’acte començarà amb la presentació de la tercera edició de l’Agenda del Pirineu, que donarà a conèixer l’escriptor Isidre Domenjó, acompanyat de l’editor Marcel•lí Pascual. Acte seguit, Antoni Lombarte parlarà de l’audiovisual  “Els raiers de Coll de Nargó, entre bosc i lo riu”. A les 12.40 hores, l’escriptor nargoní Marcel Fité explicarà els continguts alturgellencs de la revista Cadí-Pedraforca, que dedica la seva última edició als bolets. A l’acte també hi prendrà part l’editor de la revista, Àngel Madrià, i el director de la publicació, Carles Pont.

A les 13.00 hores, Isidre Domenjó farà una presentació del llibre: 'Mercè Rodoreda i Coll de Nargó. Romànic i dones d'aigua'. Hi serà present l’autora de l'obra, Roser Porta, i el fotògraf Tony Lara. Els diferents actes comptaran amb la presència de l’alcalde de la Seu, Albert Batalla, que introduirà cadascun dels productes culturals que es donaran a conèixer en el transcurs de l’acte.

A les 19.00 hores, a Coll de Nargó, s'ha previst una nova presentació de la revista Cadí-Pedraforca, a la sala d’actes de l’Ajuntament, amb Marcel Fité, Àngel Madrià i Carles Pont. Introduirà l'acte l’alcalde de Coll de Nargó, Benet Fité.

La jornada cultural alturgellenca l’organitzen les editorials Salòria, editora de Viure els Pirineus, i Gavarres, editora de la revista Cadí-Pedraforca. Compta amb el suport de l’Ajuntament de La Seu, l’Ajuntament de Coll de Nargó, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’empresa REC-Audiovisuals.