Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Glops Palau, a la final de la Giffard West Cup 2017

Glops Palau, a la final de la Giffard West Cup 2017

El 'bartender' urgellenc Vicenç Mora, seleccionat entre els set millors de l'Estat, que aspiren a classificar-se per a la gran final mundial. L'esdeveniment se celebrarà el 8 de maig a Barcelona
Vicenç Mora (Glops Palau)
25/04/2017 18:35

El bartender urgellencVicenç Mora s'ha classificat per primera vegada per a la final estatal de la Giffard West Cup 2017. L'esdeveniment se celebrarà d'aquí a dues setmanes, dilluns 8 de maig, a Barcelona. El propietari de l'establiment Glops Palau de la Seu d'Urgell hi participarà amb el còctel Il Volcano.

La Giffard West Cup reuneix cada dos anys 17 dels millors bartenders del món, per delectar els participants amb les seves sorprenents barreges, on la cocteleria aconsegueix la seva màxima expressió. En el cas de la final espanyola, la competició de cocteleria reunirà els considerats com els 7 millors bartenders, seleccionats prèviament d'entre totes les receptes rebudes d'arreu de l'Estat. La gran final internacional es disputarà més endavant a França.

Entre els altres participants destaquen noms de referència pel que fa a la cocteleria, com ara Manel Behi (Barcelona), Carmen Pagán (Alacant), Roger Guevara (Saragossa), Alfonso Maya (Granada), Victor Marquez (Vigo) i Nahuel Brentán (Figueres), als quals s'hi suma ara Vicenç Mora.

Il Volcano és un còctel "inspirat amb la força del volcà i el seu poder, per refrescar les nits d’estiu amb licor Giffard de mandarina, vodka, yuzu i tecniques de cocteleria molecular com ara l’aire de mandarina", segons ha explicat Mora.