Glops Palau, finalista de la Dilmah Mixology Cup
La cocteleria Glops Palau de la Seu d'Urgell, regentada per Vicenç Mora, s'ha classificat per a la final estatal de la Dilmah Tea Mixology Cup, mitjançant un còctel preparat pel bartender urgellenc Pol Vidal. La competició de còctels se celebrarà dilluns vinent, 14 de gener, a Barcelona.
Pol Vidal representarà l'establiment urgellenc i hi presentarà la creació anomenada 'Prova de Foc'. Serà la primera vegada que Vidal participa en una final estatal, en la qual podrà posar a prova els coneixements adquirits a Glops Palau. Segons han avançat des del local, han realitzat "un còctel fresc i clàssic, però amb personalitat".
La Dilmah Tea Mixology Cup és una competició on l’ingredient principal són les infusions i el tè, de la mà d'un dels millors productors mundials d'aquest màgic producte. La final reuneix els 8 millors bartenders de l'Estat espanyol, seleccionats prèviament d'entre totes les recetes rebudes. Al certamen també hi han pres part establiments del Principat d'Andorra.
Amb aquesta final, Glops Palau segueix situant el centre històric de la Seu d'Urgell al mapa de les millors cocteleries. Anteriorment Vicenç Mora ja ha competit en diverses finals d'altres concursos del sector, molts d'ells promoguts per marques internacionals de referència.