Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Govern i el Comú d’Andorra la Vella signen un conveni de col·laboració amb l’Associació Ull-Nu

Govern i el Comú d’Andorra la Vella signen un conveni de col·laboració amb l’Associació Ull-Nu

L'objectiu és contribuir en la promoció de la creació audiovisual i fomentar la projecció exterior dels joves creadors audiovisuals andorrans. L'entitat organitza anualment el Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus
Signatura del conveni amb l'Associació Ull-Nu (Foto: Govern d'Andorra)
28/01/2016 14:28

La ministra de Cultura, Joventut i Esports d'Andorra, Olga Gelabert, juntament amb la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, i el president de l’Associació Ull-Nu, Hèctor Mas, han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració que tindrà una durada de tres anys. Ambdues institucions han acordat contribuir en la promoció de la creació audiovisual i fomentar la projecció exterior dels joves creadors audiovisuals andorrans a través de la participació amb l’Associació Ull-Nu per a l’organització anual del Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus.

Mitjançant aquest conveni s’ha pactat una aportació de 15.000 euros anuals per part del Govern d’Andorra i de 9.000 euros anuals per part del Comú d’Andorra la Vella que, a més, oferirà suport logístic, la cessió de l’espai de treball i la col·laboració per part dels tècnics de cultura per a l’organització de la mostra-concurs anual, de manera que es pugui dur a terme el Festival "amb les màximes garanties d’eficàcia, concurrència i ressò del mateix".

La ministra Olga Gelabert ha afirmat que després de tres edicions, en què el certamen ha anat creixent i consolidant-se, "calia fer un pas endavant i formalitzar un conveni que permetrà a l’Associació treballar amb la perspectiva suficient per fer una projecció a tres anys". Gelabert també ha destacat que l’aportació cultural centrada en els joves és un actiu molt important del certamen.

Per la seva part, la cònsol major, Conxita Marsol, ha celebrat l’oportunitat de continuar col·laborant amb Ull-Nu activament, tal com ha fet el comú des de l’inici de l’activitat de l’associació, "per aconseguir la consolidació i la projecció del Festival Audiovisual dels Pirineus, que cada cop és més important i més transcendent".

Finalment, Hèctor Mas, president de l’Associació Ull-Nu, ha indicat que el conveni permetrà "professionalitzar l’organització del Festival, augmentar les possibilitats de col·laboracions amb especialistes del sector i millorar les activitats paral·leles al Festival per tal de donar-li continuïtat durant tot l’any".