Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Governació acorda amb Telefónica una línia directa d'informació per als ajuntaments

Governació acorda amb Telefónica una línia directa d'informació per als ajuntaments

07/05/2008 19:58

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i el director general de Telefónica a Catalunya, Kim Faura, han signat aquest dimecres un conveni per a la creació d'un canal de comunicació amb la companyia exclusiu per a ajuntaments i consells comarcals. L'acord és fruit dels contactes del Departament amb Telefónica per tal de millorar la comunicació i el temps de resposta de les consultes i les incidències que els fan arribar els responsables municipals.

L’acord, que pretén superar les possibles mancances d’informació i millorar els canals de comunicació entre Telefónica i els ajuntaments i consells comarcals, posa a disposició del món local un telèfon i una adreça de correu electrònic per mitjà dels quals els edils poden demanar informació o fer reclamacions. En el cas que siguin queixes per avaries, Telefónica es compromet a donar resposta abans de 72 hores.

Aquesta nova línia de comunicació directa entre Telefónica i les administracions locals serà avaluada periòdicament per una comissió de seguiment integrada per un representant de la companyia i un de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació. Aquesta comissió farà el seguiment dels informes sobre aquest servei que la companyia farà mensualment i semestralment.

En l’acte de signatura del conveni, que s’ha fet a l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat (Baix Llobregat), Jordi Ausàs ha assegurat que “convenis com aquest són possibles per l’encert que va suposar integrar la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació al Departament de Governació i Administracions Públiques” i ha destacat que “avui l’equilibri territorial passa per les comunicacions electròniques”. El conseller ha agraït la col·laboració i el compromís de Telefónica i ha assegurat que “amb aquest conveni es creen sinergies que ens ajuden a ser més eficaços i millorar el serveis de telecomunicacions a tot el territori”.