Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Governació activa un nou centre emissor de TDT a Tremp

Governació activa un nou centre emissor de TDT a Tremp

13/11/2009 10:39

La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament de Governació i Administracions Públiques ha activat un nou centre emissor de Televisió Digital Terrestre a l’Alt Pirineu i Aran, en el marc del pla Catalunya Connecta. Concretament, el nou centre emissor s’ha posat en marxa a Tremp, i dóna cobertura dels serveis disponibles de televisió digital terrestre (TDT) a aquest municipi del Pallars Jussà.

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, ha manifestat que “desplegar equipaments específics amb capacitat per oferir un servei de TDT de qualitat a punts del territori que presenten deficiències d’aquest servei és bàsic per desenvolupar amb èxit el pla Catalunya Connecta”.

Catalunya Connecta: TDT

El projecte TDT, inclòs en el pla Catalunya Connecta, té l’objectiu de fer arribar els serveis de Televisió Digital Terrestre a totes les poblacions de més de 50 habitants, tot i que també inclou en la seva planificació els nuclis a partir de 10 habitants al 2010.

Així mateix, el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació està treballant en el pla de comunicació a la ciutadania sobre l’adaptació de la recepció de la TDT (es pot consultar a www.tdt.cat).

El Departament de Governació i Administracions Públiques, mitjançant la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, té activat un cercador web (www.gencat.cat/societatdelainformacio/tdt) que permet, a través de simulacions per ordinador, consultar la cobertura actual de TDT dels municipis i visualitzar-la mitjançant l'Hipermapa de Catalunya.