Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Grandvalira finalitza la temporada d'hivern superant el milió i mig de dies d'esquí

Grandvalira finalitza la temporada d'hivern superant el milió i mig de dies d'esquí

15/04/2008 19:33

Grandvalira ha tancat una temporada d’hivern satisfactòria i que s’ha acabat aquest cap de setmana amb un total de 1.512.000 dies d’esquí. Les condicions climatològiques que han propiciat nevades regulars, juntament amb els sistemes d’innivació, han donat a Grandvalira unes bones condicions per a la pràctica dels esports de neu. Aquesta situació ha permès el ple funcionament dels serveis de l’oferta d’oci del domini, que enguany ha incrementat la seva activitat un 12% respecte a la temporada anterior. Aquestes dades indiquen que el turisme de neu comença a normalitzar la seva situació després de l’atípica temporada de l’hivern passat.

El balanç positiu que fa Grandvalira ve marcat bàsicament per una llarga i bona temporada, ja que s’han complert les previsions de tancament marcades inicialment. El domini va avançar una setmana la seva obertura al 24 de novembre a causa de l’arribada prematura de les primeres nevades, i ha pogut acomiadar la temporada amb unes condicions molt positives gràcies a les nevades que s’han succeït des de la passada Setmana Santa. Els esquiadors i snowboarders han pogut gaudir de l’últim cap de setmana a Grandvalira amb gruixos de fins a 100cm i neu pols a la major part del domini. Encara que les nevades han estat justes durant tota la temporada, han arribat quan han estat necessàries. La suma dels treballs dels equips d’innivació ha permès que Grandvalira presenti bones condicions per la pràctica dels esports de neu. És per això que el domini esquiable continuarà invertint en aquesta línia per millorar la xarxa d’innivació artificial, que ha permès que Grandvalira sigui el domini que ha ofert més quilòmetres esquiables de tota la península. Gairebé durant tota la temporada, ha mantingut el 95% de pistes obertes, amb la totalitat dels remuntadors en funcionament.

Èxit de celebració dels esdeveniments d’hivern

Grandvalira també remarca que s’han pogut dur a terme tots els esdeveniments planificats per la temporada 07-08. L’aposta del domini per les competicions esportives s’ha reafirmat amb una Copa d’Europa Femenina disputada al nou estadi Avet de Grandvalira-Soldeu, que espera poder acollir la Copa del Món el 2012. La Pirena ha tornat de nou i els Grandvalira Snowgames van trencar una altra vegada en la innovació de proves. Els esdeveniments de freestyle van viure el seu punt més àlgid amb la celebració del Grandvalira Total Fight Masters of Freestyle, en un Snowpark El Tarter replet de neu gràcies a les nevades que van deixar gruixos importants per preparar un slopestyle de vertigen. A més de tots els esdeveniments esportius, els visitants han pogut gaudir per primera vegada de les setmanes temàtiques dedicades als nens, al medi ambient, a les dones i a la gastronomia.

50 aniversari de Pas de la Casa-Grau Roig, la conjugació del passat, present i futur

L’esdeveniment que ha marcat la temporada, però, ha estat la celebració del 50 aniversari de Pas de la Casa-Grau Roig, una efemèride que ha vingut acompanyada d’actes solemnes i institucionals com la nit del foc i la neu per cap d’any, la visita de l’autèntic Mickey Mouse i el Desafiament 50 aniversari que va reunir esportistes de primera categoria al domini. Tot per commemorar els 50 anys de dedicació als esports d’hivern, i l’aposta de futur de Pas de la Casa-Grau Roig amb el projecte d’expansió cap a França.

Benvinguda a la temporada d’estiu

En aquests moments, Grandvalira ja està treballant en la temporada d’estiu amb una forta aposta per les activitats a l’aire lliure i amb moltes novetats. El dia 5 de juliol, el domini obrirà de nou les portes amb noves propostes per fer viure més emocions a l’estiu. El Grandvalira Mountain Bike Park, situat a Grandvalira-Soldeu, presentarà aquesta temporada d’estiu més de 100km de circuits de freeride i cross-country. A més, a Grandvalira-Canillo s’ubicarà l’àrea d’activitats familiars, que compta aquest estiu amb 20 activitats entre les que destaquen com a novetat les passejades a cavall. El 16 d’agost es posarà en marxa el camp de golf més alt d’Europa: Grandvalira Golf Soldeu amb 9 forats, que a més està situat en un marc incomparable i comptarà amb serveis complementaris com ara l’escola de golf.