Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Grapats potencia l'ús de vaixelles reutilitzables

Grapats potencia l'ús de vaixelles reutilitzables

El servei s'ha utilitzat a la xocolatada organitzada aquest començament d'any al carrer dels Canonges. Això permet evitar l'ús de plats i coberts d'un sol ús
Tarda de Contes al carrer dels Canonges, el 2 de gener passat
15/01/2020 10:05

La botiga Grapats de la Seu d'Urgell està potenciant actualment el seu servei de vaixelles reutilitzables, que ofereix per a activitats i festes de la ciutat i de la resta de l'àmbit de la Diòcesi d'Urgell.

Una de les darreres propostes en què hi han estat presents és la xocolatada que es va organitzar el 2 de gener passat al carrer dels Canonges, dins de la Tarda de Contes que es va organitzar al centre històric de la Seu. Grapats hi va facilitar 250 serveis de vaixella i es van utilitzar tasses per servir la xocolata als infants i als pares i mares.

El personal de Grapats va preparar les tasses i culleretes i es va fer càrrec de la distribució i de la neteja posterior dels estris. D'aquesta manera també es vol "afavorint entre els participants la consciència de treballar per la sostenibilitat del planeta". A més a més, la botiga va oferir obsequis de comerç just als qui prenien part en aquesta ruta de contes.

Aquest 2019, Grapats s'ha implicat en activitats del carrer dels Canonges, tenint en compte que la botiga està situada en aquest indret. Des de l'establiment de Càritas d'Urgell fan "un balanç òptim de la participació", perquè ajuden a que "el centre històric s’ompli de famílies per participar en una activitat festiva i nadalenca". Alhora, es dóna "visibilitat a aquesta zona de la ciutat" i es mostra "com les activitats socials i de trobada es poden celebrar d’una manera eco-sostenible".