Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / IC-V lamenta l'acte de campanya de CIU a l'Eix Pirinenc

IC-V lamenta l'acte de campanya de CIU a l'Eix Pirinenc

La formació ecosocialista a l'Alt Pirineu considera que cap partit hauria de patrimonialitzar la reivindicació de la millora de les comunicacions a la zona
Logo Eleccions Generals 2008
06/03/2008 11:43

El grup municipal d’ICV-La Seu i l’Organització Territorial de l’Alt Pirineu i Aran ha manifestat avui en un comunicat de premsa “sorpresa i indignació” davant l’acte de campanya “unilateral i partidista” que CiU ha realitzat aquest dimarts al Port del Cantó per reivindicar la millora de l’Eix Pirinenc. La formació ecosocialista lamenta que no s’hagi respectat l’esperit d’una moció del seu grup aprovada recentment a l’Ajuntament de la Seu per “fer un front comú i exigir davant del Ministeri de Foment la millora urgent de la N-260 com a instrument vital per a la vertebració de les nostres comarques”.

IC-V considera que “cap partit hauria de patrimonialitzar la reivindicació d’unes bones comunicacions a les nostres comarques, ja que totes les formacions que concorren en aquestes eleccions generals hem defensat i defensem una actuació d’aquest tipus”. El partit pirinenc distingeix, però, “que una altra cosa és parlar d’allò que ha fet cadascun des de les seves responsabilitats de govern, tant des de les anteriors legislatures amb CiU al capdavant de la Generalitat i amb possibilitats d’influir al Govern de l’Estat, com en les etapes del PP i del PSOE, i des dels dos governs d’esquerres d’aquests darrers anys”. I ressalta: “Els resultats de les diferents actuacions en infraestructures de comunicacions estan a la vista de totes i tots el pirinencs que les utilitzem i les patim a diari”.

Des d’ICV-La Seu i l’Alt Pirineu es sentencia que amb accions com aquesta “es desacredita qualsevol possible demanda de consens per part de CiU a totes les forces polítiques municipals i a establir un clima de diàleg sincer en aquells temes d’interès tant municipal com territorial”. La formació afegeix: “Malgrat tot, seguirem treballant en positiu per a fer de La Seu i del Pirineu un millor lloc per viure, encara que altres reivindiquin després les millores assolides”.