Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / ICV a la Seu celebra l'inici de la Marxa Mundial per la Pau i la No Violència

ICV a la Seu celebra l'inici de la Marxa Mundial per la Pau i la No Violència

Aquest divendres s’ha previst a la plaça del Carme projeccions, animació musical i lectures La proposta compta amb el suport de l’Ajuntament urgellenc
Marxa per la Pau - Logotip
29/09/2009 17:44

El pròxim divendres, 2 d’octubre, se celebrarà a la Seu l’inici de la Marxa Mundial per la Pau. Les activitats es faran a la plaça del Carme, a les 7 del vespre. Hi haurà projeccions diverses, animació musical i lectura de textos. La iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de la Seu, que va aprovar en el plenari del passat dia 4 de maig, per unanimitat, col.laborar en els actes.

L’associació internacional per la pau i el desarmament Món sense Guerres i sense violència, és la responsable d’aquesta Marxa Mundial per la Pau i la No Violència. La proposta començarà a Nova Zelanda el 2 d'octubre de 2009, aniversari del naixement de Gandhi i declarat per les Nacions Unides Dia Internacional de la No-Violència. Finalitzarà a la serralada dels Andes, a Punta de Vacas, al peu del Mont Aconcagua, el 2 de gener del 2010.

Durant 90 dies, la Marxa passarà per més de 90 països i 100 ciutats, en els cinc continents. Cobrirà una distància de 160.000 km per terra. Alguns trams es recorreran per mar i per aire. Tota la informació sobre aquest esdeveniment es difon des de la pàgina web www.marchamundial.org.