Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / ICV demana informació sobre el nou Institut de la Seu

ICV demana informació sobre el nou Institut de la Seu

La formació ecosocialista vol saber si són certs els rumors sobre l'ampliació de la franja d'escolarització del col.legi Albert Vives
Col.legi Albert Vives
01/04/2008 19:19

ICV ha expressat aquest dilluns en Junta de Govern la seva preocupació pel possible retard en la construcció d’un nou Institut a la Seu d’Urgell. El portaveu de la formació ecosocialista, Josep Maria Carles, va preguntar ahir a l’equip de govern de la Seu d’Urgell (ERC i CIU) quines són les previsions per dur a terme la construcció del nou centre educatiu, tenint en compte “els rumors” que indiquen que la Generalitat projecta atendre les necessitats urgents d’escolarització ampliant la franja educativa del col.legi Albert Vives fins als 16 anys, utilitzant els espais de l’antiga Escola Llar.

Segons ha ressaltat Josep Maria Carles, “el nou institut s’ha reclamat insistentment des de moltes instàncies, tan educatives, com polítiques, com socials”. Des d’ICV, Carles recorda que la necessitat d’un nou IES a La Seu “havia estat fins ara un acord unànime de tots els grups polítics, que només estava pendent del consens sobre l’espai on s’ubicaria”. El polític afegeix que no s’entén que ara s’estiguin buscant alternatives “totalment provisionals i improvisades”, sense el coneixement de tots els sectors implicats, “començant pels partits polítics amb representació al consistori”.

ICV reclama “transparència i acord entre tots els sectors afectats i no únicament entre l’administració i les direccions, com sembla que esta succeint en aquests moments, en un tema de tanta transcendència per a la nostra ciutat”. El grup remarca que en el seu programa electoral plantejava la possibilitat d’un centre integrat des de 3 fins a 16 anys, és a dir, amb Educació Infantil Primària i Secundària, i fins i tot Batxillerat, per tal d’estalviar espai i optimitzar els recursos de la ciutat.