Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Inauguració de l'oficina comarcal del Departament de Medi Ambient i Habitatge al Pallars Jussà

Inauguració de l'oficina comarcal del Departament de Medi Ambient i Habitatge al Pallars Jussà

16/04/2008 17:42

El secretari general del Departament de Medi Ambient i Habitatge, Eduard Pallejà, ha inaugurat avui l’oficina comarcal del Departament al Pallars Jussà, ubicada a Tremp. L’han acompanyat la directora general del Medi NaturaL, Núria Buenaventura, la directora de Serveis, Elisenda Rius, el director dels Serveis Territorials de Medi Ambient i Habitatge a Lleida, Joan Farré, l’inspector en cap del Cos d’Agents Rurals, Antoni Mur, i el conseller delegat de Forestal Catalana, Pere Garriga.

La nova oficina, que amplia la presència del Departament de Medi Ambient i Habitatge a la comarca, serà la base del Cos d’Agents Rurals, que al Pallars Jussà disposa d’un operatiu de 20 agents.

El local té una superfície de 510 m2. Disposa de planta soterrani, planta baixa, planta pis i 6 places d’aparcament. L’aigua calenta per a l’edifici s’obté mitjançant una bomba de calor amb intercanviador de geotèrmia, un sistema que aprofita l’escalfor de la terra. A Catalunya, pocs edificis públics disposen d’aquest sistema.

L’oficina, que està operativa des del novembre del 2007, ha estat construïda sobre un solar municipal d’equipaments cedit per l’Ajuntament de Tremp al Departament. Les obres van començar l’abril de 2006 i el cost ha estat de 650.000 euros.