Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'església de Sant Feliu torna a acollir el pessebre monumental de Castellciutat

L'església de Sant Feliu torna a acollir el pessebre monumental de Castellciutat

La instal.lació de Joan Ribó i Andreu Bonet, amb il·luminació de Josep Rovira, es podrà visitar els caps de setmana i dies festius de les festes nadalenques. L'acte inaugural, que tindrà lloc diumenge, inclourà una xerrada de Pilar Aláez i una actuació musical del grup Fem Folk
Pessebre monumental de Castellciutat
29/11/2019 14:05

L'església de Sant Feliu de Castellciutat acollirà novament aquest Nadal en un dels seus absis el pessebre monumental elaborat per Joan Ribó i Andreu Bonet. La inauguració tindrà lloc aquest diumenge, 1 de desembre, a les set del vespre, amb la conferència 'Fortaleses de Castellciutat', a càrrec de Pilar Aláez. L'acte es complementarà amb una actuació musical, que durà a terme el grup Fem Folk.

L'horari de visita del pessebre serà de les 17 a les 20 hores els caps de setmana i alguns dies festius, el 6, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 24 (missa del pollet), 25, 26, 28 i 29 de desembre i l'1, 4, 5 i 6 de gener.

La instal·lació, de 10 metres quadrats, torna a distingir-se per la quantitat de figures, els detalls i el realisme. Com a novetat inclou una reproducció del Castell de Ciutat i de la Torre Solsona, a més d'una nova perspectiva de visualització. Joan Ribó remarca que "cada any es vol innovar per sorprendre el públic que el ve a veure". També assenyala que el secret per elaborar el pessebre és "la paciència i la dedicació".

El pessebre, que des de fa quatre anys obre al públic a l'església de Sant Feliu per Nadal, també ha comptat amb la col·laboració de l'electricista Josep Rovira, responsable de la il·luminació.

Obert a les escoles

Els autors de l'obra estan oberts a la possibilitat que les escoles visitin el pessebre monumental. Es poden sol·licitar al número de telèfon 646 86 26 36.