Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Incertesa sobre la celebració de la Trobada de Solters de Castellbò

Incertesa sobre la celebració de la Trobada de Solters de Castellbò

El seu organitzador principal se'n desmarca tot al·legant manca de suport, tot i que no es descarta que finalment se celebri El consistori lamenta la decisió si bé recorda que qualsevol celebració privada ha de complir amb els requisits de seguretat
Trobada de Solters - Cartell 2 agost
11/07/2014 13:56

Incertesa sobre la celebració de la Trobada de Solters i Solteres de Castellbò, que s'havia programat inicialment per al 5 de juliol i que ara està prevista pel 2 d'agost. El responsable principal de l'organització, Ferran Cusidó, ha anunciat que "anul·la" la seva convocatòria i que es desmarca de la preparació de l'acte, tot al·legant que no ha trobat prou suport veïnal i de l'Ajuntament per tirar-la endavant tal com preveia.

En una carta, Cusidó es mostra "decebut" i assegura que no té "prou recursos ni energies" per tirar endavant l'esdeveniment, que ja havia rebut la resposta d'almenys 250 persones interessades a participar-hi. L'impulsor reconeix que en cap moment no ha demanat col·laboració obertament, però creu que els requisits que se li demanen per als actes que havia projectat no els pot assumir. És el cas, per exemple, de la instal·lació de lavabos públics, l'assegurança de responsabilitat civil i l'aforament d'almenys 2 m2 per persona, que considera excessiu comparat amb d'altres esdeveniments semblants.

Cusidó conclou que amb l'anul·lació es perd també una oportunitat de promocionar la vall de Castellbò i els seus atractius naturals i creu que, en aquest sentit, no han comptat amb la complicitat de l'Ajuntament.

L'alcalde de Montferrer i Castellbò, Jordi Calvet, ha lamentat l'anul·lació de la trobada en cas que es confirmi. Tot i això, Calvet ha recordat que, en tot cas, es tracta d'una iniciativa privada i que la proposta ja es va haver de canviar de data perquè no es podia garantir que es complia amb tots els requisits que es demana habitualment a qualsevol persona o entitat per a una festa d'aquest tipus.

Tanmateix, un altre dels impulsors, Lluís Mera, ha dit que la celebració de la trobada encara no està del tot descartada i que estudiaran si la poden dur a terme en la data prevista amb els mitjans de què disposin.