Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Iniciades les obres per adequar un aparcament públic i gratuït al sud de l'Horta del Valira

Iniciades les obres per adequar un aparcament públic i gratuït al sud de l'Horta del Valira

El nou espai ajudarà a endreçar la mobilitat del trànsit rodat per accedir a l'Escola Albert Vives i donarà resposta a les necessitats de places de pàrquing durant la Festa Major o la Fira de Sant Ermengol
Obres d'adequació d'un aparcament a la zona sud de l'Horta del Valira (Foto: Ajuntament de la Seu)
30/11/2017 14:55

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha iniciat les obres d'adequació d'un solar municipal per convertir-lo en aparcament públic i gratuït a la zona sud de l'Horta del Valira de la Seu d'Urgell. Els treballs, que finalitzaran en breu, tenen un cost total de 14.278 euros.

L'actuació és fruit d'un acord de plenari que té com a objectiu endreçar la mobilitat del trànsit rodat per accedir a l'Escola Albert Vives i, alhora, aconseguir una nova bossa de places de pàrquing públic a tocar del barri de Santa Magdalena.

Aquest espai donarà resposta a les necessitats d'aparcament durant els esdeveniments més rellevants que s'organitzen a la Seu, com són la Fira de Sant Ermengol i la Festa Major, que comporten una gran afluència de vehicles vinguts de fora de la ciutat.