Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Inscripcions obertes per participar al Festival de Senderisme de la Muntanya d'Alinyà

Inscripcions obertes per participar al Festival de Senderisme de la Muntanya d'Alinyà

Una sessió de 'Menjant amb Voltors', una excursió per veure una posta de sol al tossal de l'Àliga o una sortida a la roca de la Pena, propostes per al cap de setmana del 16 i 17 de juny
Muntanya d'Alinyà (Foto: Catalunya La Pedrera)
08/06/2018 20:20

El 16 i 17 de juny se celebrarà a la Muntanya d’Alinyà la segona edició del festival de senderisme 'Alinyà, muntanya de camins', tot un seguit d’excursions que s’emmarquen en els Festivals de Senderisme als Pirineus, coordinats per l’Idapa. La iniciativa l'organitza la Fundació Catalunya La Pedrera, en col·laboració amb l’Ajuntament de Fígols i Alinyà i la Creu Roja.

El dia 16 hi haurà activitats matí i tarda. A les 10.00 h començarà una nova sessió de 'Menjant amb Voltors', una sortida a peu per anar a observar com s’alimenten voltors, aufranys i trencalossos. Al vespre (19.30 h) s’anirà a veure la posta de sol tot fent un piscolabis des del tossal de l’Àliga. La tornada es farà de nit pel mateix camí de pujada.

Diumenge 17 es clourà el festival amb una excursió a la roca de la Pena. Es tracta d’un circuit de 10 km i 860 m de desnivell que permet pujar des d’Alinyà fins al cim de la roca de la Pena, la muntanya més emblemàtica de la vall. És un recorregut exigent, apte per a persones avesades a caminar. En acabar l’excursió. s’oferirà un refrigeri a tots els participants.

El preu de les activitats varia entre els 15 i els 25 €, en funció del nombre que se’n faci. Les propostes seran conduïdes pels tècnics gestors de l’espai natural de la Muntanya d’Alinyà, i cal inscriure-s’hi trucant al 608 055 666 o bé per correu electrònic a

Festivals de Senderisme als Pirineus

Enguany, són 8 els festivals de senderisme que s'organitzaran al conjunt de comarques de l’Alt Pirineu i l’Aran, essent el de la Muntanya d’Alinyà l’únic que es fa a l’Alt Urgell.