Sou a: Inici / Notícies / Inscripcions obertes per a la Vertical Quiri i la Cursa Escanyabocs

Inscripcions obertes per a la Vertical Quiri i la Cursa Escanyabocs

Les dues primeres proves puntuables del Cadí Circuit Fer seran els dies 8 i 21 de maig. A la cursa amiga de la Volta Peramola, amb 260 participants, la victòria va ser per a Aleix Colell i Aida Fàbrega

05/04/2016 13:30

El Cadí Circuit Fer ja té obertes les inscripcions per a les dues primeres curses puntuables d'enguany: la Vertical Quiri, que se celebrarà el proper 8 de maig a Noves de Segre, i la Cursa Escanyabocs, que es disputarà el 21 de maig en el marc del conegut esdeveniment d'esports de muntanya a la Seu.

En tots dos casos es pot accedir al formulari d'inscripció a través del web www.circuitfer.cat. El tràmit per a la Vertical Quiri es fa mitjançant el portal de la FEEC, mentre que per a la prova urgellenca hi ha disponible novament el web www.escanyabocs.com.

Enguany el Circuit Fer s'ha iniciat amb una nova cita, la Volta Peramola, que ha entrat en el calendari com a cursa amiga. La primera edició, que es va celebrar el passat dia 26, ha tingut 260 participants i tant els organitzadors com els corredors han fet una bona valoració del recorregut, que permetia conèixer l'entorn natural del municipi.

Resultats de la Volta Peramola

El millor temps absolut a Peramola el va marcar Aleix Colell, de l'equip Blue Motors de Ponts, que va arribar a meta amb un temps de 48min53s. El podi masculí el van completar Àlex Izquierdo (CE l'Espardenya), amb 49:47, i Joan Valls (Inverseteams), amb 50:45. Jordi Majoral (CEFUC) va entrar cinquè. Xavier Villarte (Pintats Villartes) va ser el primer veterà, amb 54:51; i Guillem Sánchez (CEFUC), el primer júnior, amb 55:18. En xics va guanyar Sebastià Feliu (59:54).

En categoria femenina la vencedora va ser la nargonina Aida Fàbrega (CN Reus Ploms), amb 1h03min21s, seguida de Judit Sánchez, amb 1.07:00, i Anna Saura, amb 1.09:56. Lourdes Torres (UEU) va ser la primera veterana, amb 1.20:49; i Maria Mayolas la primera júnior, amb 1.23:15.