Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Inscripcions obertes per participar al networking 'Arrela't a l'Alt Urgell'

Inscripcions obertes per participar al networking 'Arrela't a l'Alt Urgell'

L’activitat, una eina al servei de l'emprenedoria de la comarca, s’ha programat per al pròxim 3 d’octubre
Cartell de l'activitat
24/09/2020 17:20

El dissabte 3 d’octubre tindrà lloc la jornada comarcal de l’Alt Urgell del Networking Arrela’t, en el qual totes aquelles persones que tinguin un projecte que vulguin desenvolupar, podran aprendre com explicar-lo, crear xarxa amb emprenedors i emprenedores de la comarca i realitzar un taller sobre com realitzar un vídeo-peech. La jornada serà dinamitzada per Mariona López, de l’empresa de comunicació en valors Waitala.

El Networking s’obrirà a les 9.30 h del matí amb una presentació de la jornada i dels participants. L'activitat continuarà mitja hora després amb la formació que porta per títol “Identifica la proposta de valor del teu projecte i comunica’l en un Elevator Pith” i amb el taller pràctic “Posa en pràctica el teu Elevator Pitch”. És previst que la formació acabi a les 13.30 h.

Aquest networking s’emmarca en el procés del “Matchfunding Arrela’t Alt Pirineu i Aran”, en què per primera vegada a les comarques de l’Alt Pirineu i Aran es promou una convocatòria de finançament col·lectiu de projectes amb retorn social al territori. Es preveu repartir 48.000 euros en 6 projectes que escollirà un jurat independent, en funció de les bases previstes. Per aconseguir aquesta xifra, les administracions complementaran amb un fons públic de 24.000 euros les aportacions que prèviament haurà fet la ciutadania a través de la plataforma de micromecenatge Goteo.

Tres fases

Per fer realitat aquest projecte s’obre un procés de 3 fases: les jornades comarcals ('com explicar el teu projecte'), una jornada virtual de tot l’Alt Pirineu i Aran ('com preparar una campanya de micro-mecenatge') i la convocatòria de projectes per cofinançar-se amb el fons Matchfunding a través del micromecenatge. El següent pas seran les jornades virtuals de l’Alt Pirineu i Aran, que es duran a terme el 17 d’octubre. 

La convocatòria de selecció de projectes per al “Matchfunding Arrela’t Alt Pirineu i Aran”, on es podran presentar els projectes, s'obrirà el 19 d’octubre i es tancarà el 13 de desembre. Properament es podran consultar les bases a la pàgina web d’Arrela’t.

Inscripcions

Totes aquelles persones interessades en participar a la jornada del proper dissabte 3 d’octubre es poden inscriure a través de la pàgina web arrelat.fempirineu.cat fins a dos dies. Les places són limitades.