Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Instal·lació de senyals temàtics a les rotondes d'accés a la Seu d'Urgell

Instal·lació de senyals temàtics a les rotondes d'accés a la Seu d'Urgell

L'acció vol donar donar a conèixer els punts forts del municipi i del territori. S'hi ha col·locat en lletres grans el nom de la ciutat acompanyat dels missatges 'Esport i Natura', 'Cultura i Patrimoni' i 'Formatge i Gastronomia'
Instal·lació de senyals temàtics a les rotondes d'accés a la Seu d'Urgell
14/03/2018 12:30

Les rotondes de les principals entrades a la Seu d'Urgell i Castellciutat han quedat guarnides des d'aquest dimecres al matí amb nous senyals de benvinguda al municipi urgellenc. En aquests espais s'hi ha col·locat en lletres grans el nom de la ciutat, acompanyat dels missatges 'Esport i Natura', 'Cultura i Patrimoni' i 'Formatge i Gastronomia'.

Amb aquesta nova senyalització, l'Ajuntament de la Seu té com a objectiu fer visibles a tots els visitants i turistes els principals punts forts de la ciutat i del territori. En aquest sentit, l'alcalde urgellenc, Albert Batalla, remarca que des de l'equip de govern sempre han defensat "que cal aprofitar el potencial de vehicles i de visitants que passen per les nostres carreteres". Per això, hi afegeix Batalla, "les rotondes són bons aparadors de tot allò que ofereix la Seu d'Urgell".

També a Castellciutat

Aquests lemes s'han situat concretament a la rotonda d'Andorra (a l'inici de la carretera N-145) i a les dues entrades a la Seu des de la carretera N-260, davant de la caserna de Bombers i del riu Valira. A més a més, a la rotonda situada davant de l'Hotel El Castell s'hi instal·lat el rètol 'Benvinguts a Castellcitat', al punt on hi ha el principal accés al poble.

L'acció s'emmarca en el projecte de tematització de les rotondes que s'afegeix a la instal·lació, ja fa uns mesos, de les escultures d'acer de vaques, ovelles i cabres de l'artista Toni Cruz.