Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Interrupcions per obres a la línia de tren de la Pobla

Interrupcions per obres a la línia de tren de la Pobla

En el tram pallarès, a partir de Balaguer, s'habilitarà un servei alternatiu d'autobús per als tres dies de treballs: aquest dilluns dia 5 i el cap de setmana vinent, dies 10 i 11
Línia de tren de la Pobla de Segur (FGC)
03/03/2018 22:05

La línia Lleida-La Pobla de Segur quedarà interrompuda aquest dilluns, 5 de març, i el cap de setmana vinent, 10 i 11 de març, en el tram que va de Balaguer a la població pallaresa, per treballs de millora i manteniment a la infraestructura. Ferrocarrils de la Generalitat posarà a disposició dels usuaris un servei d’autobusos substitutoris entre ambdós municipis, amb parades a les altres poblacions del recorregut en les quals hi ha estació de tren, amb l'excepció de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya, on l'autobús s’aturarà només sota demanda dels usuaris.

Entre les estacions de Lleida i Balaguer el servei de trens serà l’habitual. Tot i això, algunes circulacions també es veuran substituïdes per un servei d’autobús: el 5 de març, els trens amb sortida de Lleida a les 05.25 hores i amb sortida de La Pobla de Segur a les 19.30 hores; i l'11 de març el tren amb sortida de La Pobla a les 19 hores.

Durant aquest dies, es realitzaran obres a la plataforma de via a prop de l’estació de Cellers-Llimiana amb la col·locació d’una llosa de formigó per optimitzar el repartiment de les carregues. A més, es realitzaran diverses actuacions en talussos, drenatges i instal·lació de baranes.