Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Joan Barrera, nou primer secretari del PSC a l'Alt Urgell i la Cerdanya

Joan Barrera, nou primer secretari del PSC a l'Alt Urgell i la Cerdanya

Entre els components de la nova executiva comarcal socialista també hi ha Miguel Perruca, Carlota Valls, Antoni Fiol, Dolors Vidal i Paqui Gómez. L'objectiu del partit és recuperar la presència als ajuntaments
Joan Barrera
08/03/2017 17:50

L'assemblea del PSC a l'Alt Urgell i la Cerdanya ha escollit el regidor de Compromís X La Seu Joan Barrera Aranda com a nou primer secretari de l'agrupació a ambdues comarques. Barrera prendrà el relleu d'Òscar Ordeig, després que el desembre passat Ordeig va ser proclamat nou primer secretari de tota la demarcació de Lleida.

La nova executiva socialista està formada per representants tant de la Seu com d'altres poblacions de l'Alt Urgell i la Cerdanya, amb un format paritari. La secretària d'organització serà Carlota Valls, resident a Cabó. També en formaran part Antoni Fiol, regidor a Organyà; Gabriel Lupiáñez, de Prats i Sansor, i Dolors Vidal, de les Valls d'Aguilar, que serà secretària d'igualtat. Un altre regidor de Compromís a l'Ajuntament de la Seu, Miguel Perruca, serà secretari de política municipal, i Carlos Benito s'encarregarà de l'apartat de finances. Com a vocals hi haurà, entre d'altres, la regidora urgellenca Paqui Gómez.

Joan Barrera ha explicat que un dels objectius que es plantegen és "recuperar la presència territorial" del PSC. Barrera apunta que la formació socialista "havia estat important a la comarca i havia tingut moltes alcaldies, i ara només es conserva a pocs municipis de l'Alt Urgell i la Cerdanya", i es proposa "canviar la dinàmica portada pel partit predominant a la comarca, Convergència, i fer polítiques més socials". En aquest sentit, el regidor urgellenc assenyala que tenen "l'aspiració de tornar a governar als municipis importants".