Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Joan-Enric Vives demana solidaritat i honestedat per superar la crisi local

Joan-Enric Vives demana solidaritat i honestedat per superar la crisi local

L'arquebisbe copríncep crida a no oblidar les "causes culturals i morals" que han portat a la recessió global, com ara l'especulació financera Aquest dimecres s'ha fet la recepció de Nadal a les autoritats d'Andorra, al Palau Episcopal de la Seu
Bisbat - Recepció Nadal 2011
22/12/2011 18:24

L'arquebisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan-Enric Vives, ha demanat "la cooperació de tots per retrobar el camí de l'honestedat i la proporcionalitat en els negocis i els guanys, sense abusos financers", en la tradicional recepció de Nadal a les autoritats andorranes, al Palau Episcopal de la Seu.

Monsenyor Vives ha demanat a la societat andorrana "discerniment dels camins a seguir" per a "superar la crisi específica" que afecta el Principat, així com a no oblidar les "arrels culturals i morals profundes" que han portat a l'actual crisi global. L'arquebisbe recorda que "l'austeritat no ha de minvar la solidaritat".

Joan-Enric Vives ha tingut paraules d'agraïment per als qui  aquest 2011 han acabat el seu mandat institucional arran de les eleccions, i ha desitjat "encert als qui els ciutadans han confiat una responsabilitat pública". Vives també ha recordat la recent commemoració del quarantè aniversari del sufragi de les dones a Andorra.

A la recepció hi han assistit els representants de les principals institucions públiques del Principat, així com altes personalitats de les entitats socials, polítiques i econòmiques andorranes. També hi ha assistit una àmplia representació de la Cúria diocesana, a més del Representant personal del Copríncep francès i els Ambaixadors residents a Andorra.