Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Jocs Sense Fronteres lliura a Òmnia Kids els 1.334 euros recaptats a la matinal esportiva solidària

Jocs Sense Fronteres lliura a Òmnia Kids els 1.334 euros recaptats a la matinal esportiva solidària

L'associació col·labora així amb el projecte d'integració d'infants amb trastorn de desenvolupament. Els diners es van obtenir en l'activitat per a famílies organitzada el setembre passat al Parc Olímpic del Segre
Donació de Jocs Sense Fronteres al projecte Omnia Kids
25/02/2019 20:05

L’associació benèfica i sense ànim de lucre Jocs sense Fronteres ha fet aquest dilluns el lliurament dels diners recaptats a la matinal esportiva solidària que van organitzar el setembre passat, per primera vegada, al Parc Olímpic del Segre. Concretament, s'ha donat 1.334 euros al projecte local Òmnia Kids. 

L'acte s'ha dut a terme al Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell i l'ha presidit la tinent d'alcalde de l'Ajuntament de la Seu i també portaveu del CAPAU, Anna Vives. Hi han pres part Yolanda Castillejo, i Josep Triquell, en representació de Jocs Sense Fronteres, i Dolors Farràs, directora tècnica del Consorci, a més a més d'una representant de les famílies que participen del projecte Omnia Kids.

Anna Vives ha agraït el gest de Jocs sense Fronteres i la idea d'organitzar aquesta matinal, que va incloure diverses curses per a infants dins del Parc del Segre. Per això, els ha animat a "seguir organitzant d'altres iniciatives a favor de la infància”. De la seva part, Yolanda Castillejo ha recordat que “la matinal esportiva es va organitzar perquè nens i nenes no només fessin esport sinó també per ensenyar-los valors i perquè siguin solidaris". Castillejo conclou que ho van aconseguir i "va sortir molt bé", per la qual cosa n'estan molt contents.

Les activitats

Els 1.334 euros recaptats per Jocs sense Fronteres es destinaran a cobrir activitats d’oci, esport i lleure pels infants inclosos en el projecte Òmnia Kids i per a les seves famílies. La primera activitat serà una sortida a Sant Joan de l’Erm per poder gaudir d’una dia de neu (trineus, raquetes i esquí). La segona proposta serà la pràctica d’escalada, a través de quatre sessions. La tercera serà una sortida a Naturlandia, on els participants podran practicar el tir amb arc i pujar a tirolines, entre d’altres activitats lúdiques a l’aire lliure, a més a més d'un dinar col·lectiu.

Òmnia Kids és un projecte que s’adreça a nens i nenes (des de P5 d'educació infantil a 3r curs d’educació primària) amb diagnòstic de trastorn del desenvolupament, en seguiment amb el CDIAP o bé amb la referent de discapacitat dels Serveis Socials Bàsics. El seu objectiu principal és promocionar i oferir activitats de lleure per a la integració d'aquests menors, tot realitzant activitats en competències digitals, activitats creatives, esport, salut i hàbits saludables. El projecte es va posar en marxa l’any 2015 i està conformat pel Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell (Serveis Socials Bàsics i Servei d’Atenció Precoç) i el Punt Òmnia de la Seu d’Urgell, i compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.