Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Jordi Ausàs participarà a la cloenda del 75è aniversari de l'IES Joan Brudieu

Jordi Ausàs participarà a la cloenda del 75è aniversari de l'IES Joan Brudieu

L'acte oficial, aquest dissabte, inclourà una conferència d'Isabel Pastor, un homenatge als directors que ha tingut el centre i un concert del Cor Caterva A la nit es farà un sopar per a exalumnes del centre, a l'Hotel El Castell  
Mosaic humà pel 75è Aniversari de l'IES Joan Brudieu
28/05/2009 16:36

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, participarà a l’acte de cloenda de la celebració del 75è aniversari de l’IES Joan Brudieu, aquest dissabte a 2/4 de 7 de la tarda. Ausàs compartirà la presidència de l'acte oficial amb l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla; el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro, i el director de l’IES Joan Bruideu, Xavier Falcó.

La cloenda consistirà en una conferència a càrrec d’Isabel Pastor, antiga alumna de l’institut i medievalista. Tot seguit hi haurà un homenatge als directors i directores que ha tingut l’IES Joan Brudieu, en representació de tot el professorat que ha exercit docència a l’institut. Finalment, el Cor de Cambra Caterva oferirà un concert.

A més a més de l'acte oficial, la mateixa nit del 30 de maig es farà un sopar obert a tots els exalumnes de l'IES Joan Brudieu. Serà a l'Hotel El Castell. També en reconeixement a les moltes generacions que han passat per l'Institut, s'està elaborant una megaorla digital a la qual s'hi pot afegir tothom qui n'hagi format part des de 1933, ja fos com a alumne, professor o membre del personal.