Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Jornada a la Seu sobre aprenentatge basat en projectes i emprenedoria

Jornada a la Seu sobre aprenentatge basat en projectes i emprenedoria

La proposta, que es durà a terme aquest divendres, s'adreça a docents de tots els nivells educatius, famílies, empreses del territori, joves i públic en general. L’entrada és lliure per a tothom qui hi vulgui assistir
Jornada a la Seu sobre aprenentatge basat en projectes i emprenedoria
03/09/2019 14:25

La Sala de la Immaculada de Seu d’Urgell acollirà aquest divendres, 6 de setembre, una jornada sobre aprenentatge basat en projectes i emprenedoria. La proposta s'adreça a docents de tots els nivells educatius, famílies, empreses del territori, joves i públic en general. L’entrada és lliure per a tothom qui hi vulgui assistir.

La benvinguda institucional (10.15 h) anirà a càrrec de la regidora d'Educació, Núria Tomàs; el president del Consell Comarcal, Miquel Sala; la vicerectora d’estudiants i ocupabilitat de la Universitat de Lleida, Montserrat Rué, i l'inspector del Departament d’Educació i coordinador de l’equip ICE d’Emprenedoria de Lleida, Nicolau Galdeano.

Tot seguit, es farà una taula rodona per conèixer el punt de vista de diferents empresaris de l’Alt Urgell i Andorra sobre les competències que tenen els graduats de Formació Professional quan arriben a l’empresa. L'acte comptarà amb la presència d’empreses que acullen o acolliran alumnes en pràctiques, com Peusa, Iveco Pyrénées, el Centre d’Odontologia Integrada dels Pirineus i Podologia Núria Fité. La taula rodona la moderarà el periodista de RàdioSeu Ignasi Cervera.

La jornada continuarà (11.30h) amb una ponència de Miguel Ariza (creador del grup Conecta13) sota el títol 'Pedagogías emergentes y la educación en el siglo XXI'. La cloenda (13.00 h) la farà Maria Pilar Nus, sub-directora general d’Ordenació de la Formació Professional Inicial del Departament d’Educació, que parlarà sobre els nous reptes de futur a l’FP.

Organització

La jornada 'Aprenentatge basat en projectes i Emprenedoria. Del treball per projectes a la gestió del talent' l'organitzaran els Equips ICE Difusió de l’emprenedoria i aprenentatge basat en projectes (ABP) de la Universitat de Lleida, amb la col·laboració de l’Ajuntament urgellenc i el Consell Comarcal de l'Alt Urgell.