Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Jornada al CETAP sobre eines de digitalització per als ajuntaments de l'Alt Pirineu

Jornada al CETAP sobre eines de digitalització per als ajuntaments de l'Alt Pirineu

El Consorci AOC ha mostrat les possibilitats que ofereix el mètode e-SET. A la sessió de treball hi han pres part prop d'una cinquantena de tècnics municipals de la regió
Jornada sobre digitalització dels ajuntaments, al CETAP
08/03/2017 10:20

El Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP) ha acollit una jornada sobre eines disponibles per a la digitalització integral dels ajuntaments. Hi han participat 45 tècnics municipals d'arreu del Pirineu. Una part dels assistents ho han fet de manera presencial, a la Seu, mentre que la resta han seguit la jornada per videoconferència des del consells comarcals de l’Alta Ribagorça, la Cerdanya i el Pallars Jussà.

La primera ponència de la jornada, amb el títol 'Què és l’e-SET i què pot aportar al meu ajuntament?', l’ha presentada la subdirectora de Tecnologia i Serveis del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC), Marta Arderiu. L’e-SET és un mètode de treball, provat en 50 ajuntaments petits, que implanta la digitalització integral de la gestió interna i impulsa la cultura digital de l’organització.

La segona ponència ha estat dedicada a explicar l’experiència de la implantació de l’e-SET en un Servei d’Assistència Tècnica (SAT) del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, concretament el de Baix Pallars, que ha exposat la seva responsable, Núria Agulló. La ponència que ha tancat la jornada és la que portava per títol “Qui ens pot ajudar en la implementació?” i que ha permès conèixer el programa de suport de la Diputació de Lleida per a la implementació de l’e-SET i de les solucions tecnològiques a aplicar. N’ha fet l’exposició Gerard Serra, assessor en projectes d’innovació tecnològica de la Diputació de Lleida.

La jornada era organitzada pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell amb la col·laboració del Consorci Administració Oberta de Catalunya i la Diputació de Lleida.