Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Jornada de 'networking' per a l'ocupació juvenil a Sort

Jornada de 'networking' per a l'ocupació juvenil a Sort

Empreses i demandants s'han posat en contacte de cara a les contractacions per a l'estiu. Un dels objectius és arrelar el jovent al Pallars Sobirà tot facilitant l'obtenció de feina
Jornada de 'networking' per a l'ocupació juvenil a Sort (Foto: ACN)
15/05/2018 12:49

Trenta joves i una trentena d'empreses s'han trobat aquest dilluns a Sort en la jornada de 'networking' d'ocupació jove, que vol facilitar el contacte entre ambdues parts per facilitar les contractacions de cara a la temporada d'estiu al Pallars Sobirà.

Aram Roca, tècnic de l'Oficina Jove del Pallars Sobirà, ha explicat a l'ACN que amb jornades com aquesta es vol afavorir fixar població al territori i evitar que els joves que hagin de marxar de la comarca per motius laborals. Durant la jornada tant empresaris com joves han comptat amb formacions i assessoraments personalitzats i tallers previs de preparació.

Per a les empreses s'ha fet una explicació per part d'una experta en Recursos Humans de la dinàmica "cara a cara" i recomanacions per 'Com trobar el perfil que busquem'; i pels joves 'Com presentar el meu perfil en 3 minuts'.

L'activitat també ha comptat amb la coordinadora de Joventut de la Generalitat a la demarcació de Lleida, Esperança Casas, que ha detallat que jornades com aquesta es fan de manera periòdica a tot el territori. Ja s'ha fet també a Balaguer i està previst que se'n celebri també una a Solsona al juliol i una altra al Pont de Suert al setembre.

Durant aquestes trobades, serveis d'assessorament especialitzat resolen dubtes dels joves sobre drets i deures laborals, com encarar l'inici de feina i com revisar l'estratègia de recerca de feina.