Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Jornada de portes obertes a la finca de Bon Repòs, a Gavet de la Conca

Jornada de portes obertes a la finca de Bon Repòs, a Gavet de la Conca

Hi ha assistit el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé
23/03/2012 10:54

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assistit aquest dijous a la jornada de portes obertes de presentació dels vedells de la raça bruna dels Pirineus de la promoció 2011-2012, organitzada per la Federació Catalana de la Raça Bruna dels Pirineus a la finca de Bon Repòs, al municipi de Gavet de la Conca.

Reñé va estar acompanyat del president de la Federació Catalana de la Raça Bruna dels Pirineus, Albert de Moné; del gerent de la Federació, Martí Orriols, i del director de Medi Ambient i Serveis de la Caparrella, Ramon Cònsola.

La comitiva va visitar la granja i va conèixer les característiques de la vintena de vedells de la promoció.m La finca de Bon Repòs de la Diputació de Lleida, ubicada a Sant Salvador de Toló, té una extensió de 509,4 hectàrees, de les quals 436,2 són de superfície forestal arbrada.

Pel que fa a la resta de la finca, cal remarcar que en un primer moment s’usava agrícolament amb conreus de patates (que es varen anar abandonant) i actualment es dedica a l’explotació agrícola amb superfícies de cereals i farratges.

La finca disposa del Centre Casal de Colònies “Bon Repòs”, la masia habilitada com a habitatge dels encarregats de la finca i les instal·lacions pel “Centre de testatge de la Vaca Bruna”. També destaca el Santuari de la Verge de “Bon Repòs” on se celebra una festa popular cada any.