Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Jornada de portes obertes a l'Escola Pau Claris de la Seu d'Urgell

Jornada de portes obertes a l'Escola Pau Claris de la Seu d'Urgell

El centre urgellenc es podrà visitar aquest dissabte, de 10 a 13 hores. La comunitat educativa explicarà el projecte educatiu i mostrarà a les famílies les instal.lacions
Jornada de portes obertes a l'Escola Pau Claris
04/03/2016 11:55

L'Escola Pau Claris de la Seu d'Urgell ofereix aquest dissabte, 5 de març, una jornada de portes obertes abans no comenci el període de preinscripció de segon cicle d'educació infantil i primària. Les famílies que vulguin conèixer de prop les instal.lacions i el projecte educatiu del centre urgellenc ho podran fer de 10 a 13 hores.

L'objectiu de la iniciativa és mostar el funcionament, els serveis, el projecte curricular i el caràcter propi de l'escola. Per a més informació es pot trucar al telèfon 973 35 23 27 o enviar un correu a

Preinscripció

Del 30 de març al 7 d'abril tindrà lloc el període de preinscripció per al curs escolar 2016-2017. Durant aquest termini caldrà presentar les sol·licituds d'admissió d'alumnes per poder cursar segon cicle d'educació infantil, primària i ESO als centres docents sufragats amb fons públics (escola pública i escola privada concertada).

Per formalitzar la preinscripció, caldrà omplir la sol·licitud que es facilitarà de manera gratuïta en qualsevol centre docent de la ciutat o a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de la Seu d’Urgell, ubicada a les dependències de l’Ajuntament urgellenc.