Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Jornada de portes obertes al Centre de Formació d'Adults de la Seu

Jornada de portes obertes al Centre de Formació d'Adults de la Seu

Al llarg d'avui dimarts, fins a les 9 del vespre, el servei del carrer Capdevila permet conèixer les instal·lacions i els cursos que ofereixen. La preinscripció per al curs 2016-2017 es farà entre el 20 i el 28 de juny
Centre de Formació d'Adults
31/05/2016 10:15

El Centre de Formació d'Adults de la Seu d'Urgell ha organitzat per avui dimarts una jornada de portes obertes. Al llarg del dia, des de les 9 del matí i fins a les 9 del vespre, tots els veïns estan convidats a conèixer les instal·lacions i els serveis que ofereix el centre ubicat al carrer Capdevila, a l'antic edifici de la llar d'infants La Grandalla.

Per als qui s'hi vulguin apuntar per al curs 2016-2017, la preinscripció es farà entre el 20 i el 28 de juny. El CFA, amb el suport del Departament d'Ensenyament de la Generalitat, emet als alumnes que completen els cursos certificats oficials que són reconeguts com a mèrits en concursos i oposicions.

Actualment, en l'apartat d'informàtica, el Centre de Formació d'Adults de la Seu ofereix quatre nivells d'ensenyament, des de l'inicial fins a l'avançat. En idiomes, es pot fer cursos d'anglès, francès i català. També s'hi pot obtenir títols oficials d'Ensenyament Secundari -tant presencial com a distància- i formació bàsica, a més a més del certificat per a les proves d'accés als Cicles Formatius de Grau Superior.