Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Jornada dels Jocs Esportius Escolars a Oliana

Jornada dels Jocs Esportius Escolars a Oliana

Es va celebrar proves d'orientació, futbol-7 i minibàsquet
Esport escolar a Oliana
18/03/2008 10:16

Aquest cap de setmana passat s'ha celebrat a Oliana una nova jornada dels Jocs Esportius Escolars de l'Alt Urgell, amb activitats d'orientació, minibàsquet i futbol-7.

En les curses d'orientació, en pollets van córrer 15 equips i van guanyar Arnau Palomo i Roger Marsino, seguit de Joao Morais- Arnau Fenés i de Gerard Palomo-Eduard Subirà. En noies, van vèncer Maria Cerqueda i Nayxira Cerqueda, seguides de Vània Magallaes- Júlia Marot i d'Anna Mateos- Carola Vila.

En benjamins, el podi el van formar els equips Alex de Ahumada- Carles Ribera; Miquel Chupin- Jan Escales; i Jonathan Dubasin- Marcos Morais.

En aleví femení, el primer lloc va ser per Paula Mallol, Maragda Farràs i Clàudia Sánchez; el segon, per Dina Salimova, Ariadna Llobet i Darky Santos; i el tercer, per Jana Vila, Ainara Fernandez i Núria Canut.

En futbol-7, es va jugar un partit en benjamins, entre el col.legi Albert Vives i el Pau Claris, amb el resultat de 7-1. En alevins, es va jugar quatre partits. El primer lloc final va ser per a l'Albert Vives, seguit de La Salle, el Pau Claris i la ZER Naireda.