Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Josa i Tuixent prepara el canvi de les antenes de televisió

Josa i Tuixent prepara el canvi de les antenes de televisió

Actualment hi ha una xarxa de cable i es passarà a receptors individuals El municipi espera que enguany es reformi la carretera d'accés a l'estació d'esquí
Carme Valls, alcaldessa de Josa i Tuixent
23/01/2008 12:20

L'Ajuntament de Josa i Tuixén està preparant un canvi en la recepció de la televisió. Les cases del municipi reben actualment el senyal amb una xarxa de cable connectada a una antena general comunitària. Aquest sistema, però, ha quedat desfassat i ara es començarà a instal.lar antenes comunitàries.

En declaracions a RàdioSeu, l'alcaldessa de Josa i Tuixén, Carme Valls, va explicar ahir el procés que es durà a terme per millorar tant la qualitat de la recepció de televisió com el nombre de canals que es pot captar. Cal recordar que en molts nuclis de l'Alt Urgell la quantitat de televisions que es pot veure encara és força limitada. Valls espera que el procés es pugui aplicar amb la màxima eficacia i discreció. Paral.lelament, el consistori està planificant la manera de fer arribar la televisió digital terrestre (TDT) al municipi quan hi hagi la infraestructura adient a la comarca, cosa que està prevista a mitjans de l'any vinent.

D'altra banda, el municipi espera que al llarg d'aquest any es dugui a terme la reforma de la carretera d'accés a l'estació d'esquí nòrdic de Tuixent-la Vansa. Carme Valls recorda que la Generalitat té previst fer una actuació semblant a la que ha fet aquest any passat a Sant Joan de l'Erm, amb l'afegit que en aquest cas la distància que s'ha de millorar és menor.
Pel que fa també a comunicacions, l'alcaldessa de Josa i Tuixén creu que el municipi necessita ja una modernització de la carretera que els connecta amb la Seu. Carme Valls recorda que els veïns de la vall han de venir sovint a la Seu per diferents motius. Per això, creu que s'hauria de corregir diversos revolts que fan el viatge molt feixuc i dificulten una relació fluida entre la zona i la capital de comarca.

Carme Valls ha estat entrevistada avui al migdia programa 'Fil directe amb l'Ajuntament', que aquesta temporada entrevista els alcaldes de la comarca coincidint amb l'inici de legislatura.