Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Josep Cuadrat, Kiko Martí i Òscar Pérez 'enllacen' a peu els 214 pics de 3.000 metres dels Pirineus

Josep Cuadrat, Kiko Martí i Òscar Pérez 'enllacen' a peu els 214 pics de 3.000 metres dels Pirineus

Els tres corredors catalans, amb el suport de Grifone, són a punt de finalitzar el repte a la Pica d'Estats, últim cim previst Des del 5 de juliol passat han recorregut 650 quilòmetres, tot acumulant un desnivell d'uns 60.000 metres
Grifone - Repte 3x3 Mil
29/07/2014 16:40

L'atleta de la UEU Josep Cuadrat, juntament amb Kiko Martí i l'integrant de l'equip Grifone Òscar Pérez, estan a punt de culminar el desafiament d'enllaçar els 214 pics de 3.000 metres dels Pirineus, en modalitat trailrunning i sense utilitzar cap mitjà de transport. Al llarg de 23 jornades, els tres corredors catalans hauran cobert una distància de més de 650 quilòmetres, amb un desnivell positiu d'uns 60.000 metres.

El repte de l'equip es va iniciar al massís de Balaitús (Osca) el passat dia 5 de juliol i és previst que finalitzi en les properes hores al sostre de Catalunya, la Pica d'Estats, on s'espera que siguin rebuts per una multitud d'amics i familiars.

Per finalitzar el projecte en menys d'un mes, l'equip ha invertit jornades de més de 15 hores, a més a més de fer servir grampons i material d'escalada per superar trams de dificultat tècnica. També hi ha influït la sort amb la meteorologia. Sí que han comptat amb un equip de suport logístic que ha realitzat els enllaços per al transport del material necessari.

Amb l'objectiu de compartir l'experiència i la bellesa dels Pirineus, durant el transcurs de l'aventura s'han disposat tres etapes obertes a tots els corredors que han volgut acompanyar l'equip en l'itinerari.

L'aventura s'ha convertit en un "projecte èpic" per als tres ultrafondistes catalans a mesura que s'han superat dures etapes, amb mitjanes de 10 pics cada dia, i han augmentat els problemes físics dels tres corredors. Vignemale, Mont Perdut, Bachimala, Gran Quayrat, Aneto i Maladeta són alguns dels 214 pics que han superat.