Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / Josep Cuadrat, quart al Quilòmetre Vertical de Cerler

Josep Cuadrat, quart al Quilòmetre Vertical de Cerler

L'atleta urgellenc completa un desnivell positiu de 700 metres en només 30 minuts La prova la va guanyar el berguedà Joan Freixa, seguit de l'andorrà Xavier Teixidó
Gore-Tex Series 2009
28/07/2009 09:34

L'atleta urgellenc Josep Cuadat ha aconseguit acabar en quarta posició al Quilòmetre Vertical de Cerler, prova puntuable per a les Gore-Tex Series de curses de muntanya.

Cuadrat, que corre amb l'equip Mas Virgili Trail Running, va superar els més de 700 metres de desnivell, amb una distància de 3 quilòmetres, en només 30 minuts i 2 segons. La prova puntuava per a la Copa d'Espanya, en la qual el corredor de la Seu va quedar en tercera posició, ja que el segon classificat absolut va ser l'andorrà Xavier Teixidó. L'atleta d'Encamp va marcar un temps de 29:44.

El guanyador absolut va ser el berguedà Joan Freixa. D'altra banda, el participant més veterà també era pirinenc: Manolo Rodríguez, del Pont de Suert, que amb 69 anys va completar la pujada en 45 minuts. En categoria femenina també hi va haver podi català. La vallesana Mònica Ardid va batre el rècord de la cursa, amb 36 minuts i 41 segons, mentre que el tercer lloc va ser per a l'atleta de Solsona Sílvia Leal, que s'està convertint en la revelació de la temporada. Leal va repetir podi el dia següent, amb un segon lloc a la Vertical Race.