Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Josep Maria Goicoechea serà el mediador de la Universitat d'Andorra

Josep Maria Goicoechea serà el mediador de la Universitat d'Andorra

16/09/2009 11:16

Tal i com s’ha informat en l’últim Consell Universitari, reunit aquest mes de setembre, Josep Maria Goicoechea Utrillo ha estat nomenat Mediador de la Universitat d’Andorra.

El Consell Universitari de la Universitat d’Andorra (UdA) va aprovar a finals de l'any passat la creació de la figura del Mediador de la Universitat d’Andorra, de caire consultiu. Es va constituir aleshores un comitè format per cinc membres (dos representants dels estudiants, un representant del professorat, un representant del personal no docent i un representant dels òrgans de govern de la UdA). Aquest comitè va proposar el càrrec a Josep Maria Goicoechea, que ha acceptat la proposta.

El Mediador de la Universitat d’Andorra serà l’encarregat de facilitar la defensa dels drets de tots els membres de la comunitat universitària: estudiants, personal docent i personal no docent. Les seves actuacions tindran sempre l’objectiu de millorar la qualitat universitària en tots els seus àmbits, no estaran sotmeses a cap instància universitària i es regiran pels principis d’objectivitat, d’independència i d’autonomia, d’acord amb el que estableixen la llei d’ordenació de l’ensenyament superior i els estatuts de la Universitat d’Andorra.

L’adreça electrònica del Mediador de la Universitat d’Andorra és: mediador@uda.ad.