Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / 'Joves a la fresca', nova acció per promocionar els grups de música de la Seu i comarca

'Joves a la fresca', nova acció per promocionar els grups de música de la Seu i comarca

La proposta s’adreça a joves de 16 a 35 anys que formin part d'una formació musical, de qualsevol estil i gènere. Per participar-hi cal enviar un correu electrònic abans del 28 de maig a joventut@aj-laseu.cat
Joves a la fresca
17/05/2017 14:30

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell engega aquest estiu una nova acció per donar suport i promocionar els grups locals de música jove. Sota el nom 'Joves a la fresca', grups musicals formats per joves de la Seu i comarca actuaran durant dues nits del mes de juliol a les places de la capital alturgellenca.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament urgellenc, Sílvia Iscla, ha explicat que es tracta d'una iniciativa que s'ha treballat a partir d'una demanda que van fer arribar els joves a través de la diagnosi del Pla Local de Joventut. "És una molt bona oportunitat perquè els joves del municipi i la comarca donin a conèixer el seu talent", ha remarcat.

La proposta està oberta a joves de 16 a 35 anys que formin part de grups de música de qualsevol estil i gènere musical. Els components dels grups han d’estar empadronats a la Seu o en qualsevol altra població de l’Alt Urgell.

Tràmits per participar-hi

Per poder participar al projecte ‘Joves a la fresca’ cal enviar un correu electrònic abans del 28 de maig aposant d'assumpte al correu "Joves a la Fresca'17". En el cos del correu caldrà posar-hi els noms i cognoms de tots els components del grup, un telèfon de contacte d’un o més membres de la formació, un vídeo o link amb alguna actuació pròpia i rider tècnic.

De total dels grups presentats, se n’escollirà quatre per ordre d’inscripció (sempre que compleixin amb els requisits exigits). L’organització de ‘Joves a la fresca’ tindrà en compte, a l’hora de la selecció, l’originalitat i la qualitat de les propostes musicals.

Les actuacions

Les actuacions musicals es portaran a terme el dijous 13 de juliol, a la plaça de Joan Sansa, i el dijous 27 de juliol, a la plaça Pati Palau. Ambdues actuacions seran de dos quarts de deu del vespre a les onze de la nit. Val a dir que actuaran dos grups per nit.