Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Joviat dels Pirineus aposta per la formació oficial de tècnics en esports de muntanya

Joviat dels Pirineus aposta per la formació oficial de tècnics en esports de muntanya

El centre de Castellciutat ha lliurat els primers certificats, corresponents a l'esquí nòrdic La nova normativa preveu que els monitors d'aquestes modalitats facin estudis reglats
Presentació dels estudis d'esports de muntanya a la Joviat
19/05/2008 12:35

L'Escola Joviat dels Pirineus aposta pels estudis oficials de tècnic en esports de muntanya. El centre de Castellciutat ha lliurat aquest dilluns els primers certificats del curs que ja s'ha fet enguany, corresponent al primer nivell d'esquí de fons. En aquest curs hi han participat una trentena de joves.

El director de l'Escola Joviat, Jordi Vilaseca, assegura que aquest projecte vol donar un nou impuls al centre pirinenc, que es va iniciar ara fa dotze anys amb els estudis d'hostaleria. Vilaseca recorda que fins ara aquest tipus de formació era competència exclusiva de les federacions, però que la nova normativa els converteix en estudis reglats i permet que es puguin cursar en centres com la Joviat.

L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, considera que la creació d'aquests estudis coincideixen amb l'objectiu de l'Ajuntament de potenciar les activitats relacionades amb la natura i amb els esports de muntanya.

El director dels cursos de Tècnic Esportiu de Muntanya, Jordi Romeu, ha fet una presentació de com es planifiquen aquests estudis i quina sortida professional tenen.